Biltema presenning

Presenninger og beskyttelsesbetræk – køb her – Biltema.dk

Af vævarmeret polyeten med ekstra lang holdbarhed.

Hos Biltema finder du presenninger og beskyttelsesovertræk til et utal af formål. Vi har presenninger i forskellige størrelser, samt formsyede beskyttelsesbetræk.

Presenning, 650 g/m² – Biltema.dk

Bådpresenninger er nyttige til at beskytte bådens skrog vinteren over. Biltema har flere bådpresenninger, som passer til dine behov. Se vores udvalg her.

Kraftig kvalitetspresenning af vævsforstærket PVC-plastik (650 g/m²). Udstyret med metaløjer. Presenningen er UV-beskyttet.

Presenning 180 g/m² – Biltema.dk

Fra. 16 ; HULFORSTÆRKERE, Ø 12 MM, 20STK · Køb & Hent i dit varehus. Klar på 30 …

Presenning 180 g/m²

Presenning 90 g/m² – Biltema.dk

Slidstærk presenning af vævsforstærket polyethylen.

Presenning 90 g/m²

Presenning, hvid – Biltema.dk

Slidstærk presenning af vævsforstærket polyethylen. Med indsyede kantreb og aluminiumsøjer for hver meter. Syre-, alkali- og saltresistent.  OBS ! Mål efter foldning. Til beskyttelse af køretøjer, maskiner, træ, jord m.m.

Depotpresenning – Biltema.dk

Opfylder SBFs krav til presenning under væddeløbsbiler. Med indsyet kæde, der giver stabilitet og inddæmmer evt. spild. Flammesikker og resistent mod kemikalier som f.eks. etanol, metanol, benzin, diesel og olier m.m. Blank overflade der er let at gøre ren. 

Bådpresenning med formsyet beskyttelse af bådens skrog

Bådpresenning med formsyet beskyttelse af bådens skrog – Biltema.dk

Bådpresenninger er nyttige til at beskytte bådens skrog vinteren over. Biltema har flere bådpresenninger, som passer til dine behov. Se vores udvalg her.

Hulforstærkere, 20 stk. – Biltema.dk

Hulforstærkere, 20 stk.

Presenning, blå – Biltema.dk

Slidstærk presenning af vævsforstærket polyethylen. Med indsyede kantreb og aluminiumsøjer for hver meter. Syre-, alkali- og saltresistent. OBS! Mål efter foldning. Til beskyttelse af køretøjer, maskiner, træ, jord m.m.

Keywords: biltema presenning