Detronisering synonym

Synonym for Detronisere – Synonymbog.com

Synonym for Detronisere

Synonymer for detronisering · afsættelse, · afskedigelse …

Beskrivelse og synonymer for ordet Detronisere

Synonym for Detronisering – Synonymbog.com

Synonym for Detronisering

1. afsætte nogen fra en ledende stilling oprindelig en monark. Synonym afskedige.

Beskrivelse og synonymer for ordet Detronisering

detronisere — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 15 løsningsforslag for ordet DETRONISERE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DETRONISERE. Det er muligt …

DETRONISERE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Trone og aftrone 1) støde (en regent) fra tronen; afsætte. Holb.Herod.85. Djævel. En af de flere i disse Tider detroniserede Konger.PAHeib.US.554. hun (veg) …

detronisere — sproget.dk

Synonym for Detronisering her finder du alle synonymer af Detronisering sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Detronisering Synonym

Detronisering Synonym – Dansk Synonymer

Se definitionen af ‘detronisere’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘detronisere’ i den store tekstsamling for dansk.

Synonym for Detronisering her finder du alle synonymer af Detronisering sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonymer til “detronisere” i dansk ordbog

Synonymer og antonymer (modsatte ord) til ordet “Detronisere” og dets betydning. ✓ Tjenesten er gratis, og du får hjælp til ordets stavning med mere.

Synonymer til Detronisere – SYNONYMER.DK

Liste over synonymer til det ord DETRONISERING og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for DETRONISERING – Krydsord

Synonymer for DETRONISERING

Kryssordbok – Synonym til DETRONISERE i kryssord ; 4 bokstaver. verb ; 5 bokstaver. felle · kaste · velte ; 6 bokstaver. fjerne · overgå · radere · stryke · styrte …

Liste over synonymer til det ord DETRONISERING og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym til DETRONISERE i kryssord – Kryssordbok

Synonym til DETRONISERE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Behov for synonymer til DETRONISERE for å løse et kryssord? Detronisere har 16 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Keywords: detronisering synonym