Gummiklodser biltema

Løftebeskytter – Biltema.dk

Biltema har et stort sortiment af reservedele til bilens affjedring og støddæmpere. Vores dele passer til de mest almindelige bilmodeller og mærker på …

Løftebeskytter

Gummiklods til støttebuk, 2 stk. – Biltema.dk

Pas på dit gulv ved at sætte møbelfødder under dine stole og møbler. Vi har et stort udvalg af filtsko og gummidutter >> Se her!

Kraftige gummiklodser der placeres mellem støttebukkene og bilens løftepunkter under panelerne. Den dybe rille fordeler vægten ved løftepunktet og reducerer risikoen for beskadigede, bulede og ridsede paneler.

Gummimellemlæg, 6 stk. – Biltema.dk

Mellemlæg i gummi, som bruges til at undgå, at bilen hænger i fjedrene, når spiralfjedrene begynder at blive slidte. Der anbefales tre stk. i hver fjeder.

Gummipude, universal, konkav – Biltema.dk

Egnet til brug som vibrationsdæmpning ved montering af f.eks. motorer. Leveres stykvis med møtrikker og skiver. Den angivne højde er kun for gummidelen.

Affjedring til bil & reservedele – Biltema.dk

Affjedring til bil | Alle reservedele til affjedring til bilemn i god kvalitet til markedets bedste pris hos Biltema | Find din reservedel nemt her >>

Stævnstøtte – Biltema.dk

V-formet støtte til bådens stævn ved transport på trailer. Af gummi.

Stopklods – Biltema.dk

Praktisk stopklods til brug ved transport af køretøjer. Stopklodsen har en udtrækkelig metalbøjle, som hjulet rulles op på, hvilket betyder, at køretøjets vægt forhindrer klodsen i at glide.  Tåler omgivende temperatur ned til -30 °C. Af slagfast polyetylen og gummi.

Møbelfod, EVA-plast – Biltema.dk

EVA-plast. Selvklæbende.

Møbelfødder og gummidutter – Biltema.dk

Pas på dit gulv ved at sætte møbelfødder under dine stole og møbler. Vi har et stort udvalg af filtsko og gummidutter >> Se her!

Keywords: gummiklodser biltema