Hamborgskoven kort

Vandretur: Hamborgskoven – 5 km

6. maj 2021 — Hamborgskoven er en fredskov på omkring 325 ha beliggende på Lolland nordvest for Sundby og Nykøbing Falster. Et stykke af skoven mod øst er …

Nyd en tur gennem den skønne skov! Hamborgskoven byder på mange særlige oplevelser; udover det berømte Middelaldercenter ved rutens startpunkt, så er der flere stendysser i skoven, mountainbikeruter, unik natur og fantastisk udsigt over Guldborg Sund.

Hamborgskoven ved Sundby – Kort og godt…

5,12 KM – Hamborgskoven 5km. Højdeprofil. Link til deling: https://www.loeberute.dk/Track/Public/a9a8deb5-5fb6-45e9-baae-63f7ff8dbeac

Ruten i Hamborgskoven nord for Sundby er 5,3 km lang, men kan let forlænges hvis man har lyst til dette. Skoven har et utal af stier man kan følge.

Ved Hamborgskoven Nykøbing F Guldborgsund – Kort – Krak

Hamborgskoven, Nykøbing Falster, Region Sjælland, Danmark | AllTrails.com. Hamborgskoven. Middel• 3.6(9) … Hamborgskoven-kort. Beskrivelse.

Hamborgskoven: Eksklusive byggegrunde ved Nykøbing …

Eksklusive byggegrunde ved Nykøbing Falster | Hamborgskoven

Parkering v/Middelaldercenter , Sundby, 4800 Nykøbing F. se kort. Pris: (eventuelt donation på Mobilpay 61317), eller se vores side om Vignetten.

Hamborgskoven er en fredskov, der ligger på Lollands østkyst tæt på Nykøbing F. Udstykningen omfatter 88 grunde i forlængelse af et ældre villakvartér.

5,12 KM – Hamborgskoven 5km – rute delt på loeberute.dk

Ridning er tilladt på afmærkede rideruter i Corselitze skovene, i Hamborgskoven og i Toreby Skov, såfremt du har et gyldigt ridekort.

Løberute.dk er siden til dig, der ønsker at opmåle og tracke dine løberuter. Du kan gemme dine ruter og dele dem med andre. Du kan ligeledes finde ruter i dit lokale område som andre har løbet.

Hamborgskoven – Zealand, Denmark | AllTrails

> Hvilken skov? > Hov ja det glemte jeg lige at skrive, det skal være Hamborgskoven ved. Middelaldercentret i Nykøbing F. — E.

Hamborgskoven – Trailstars Falster

Rideruter – Corselitze

Ridning er tilladt på afmærkede rideruter i Corselitze skovene, i Hamborgskoven og i Toreby Skov, såfremt du har et gyldigt ridekort.

Kort over skoven – Google Groups

Kort over skoven

Keywords: hamborgskoven kort