Praktiske tips til bilturen med familien

Overvejer du import af bil fra Tyskland? Så kan du enten selv sørge for det, eller du kan få hjælp fra et firma, der har erfaring på området. Vælger du selv at stå for hele processen, er det en god idé, at du tager et smut til Tyskland for at kigge på en masse biler, så du får valgt den helt rigtige bil for dig. 

Hvis du er nødsaget til at tage hele familien med til Tyskland, får du her lidt tips til, hvordan du kan planlægge turen. 

Lav en plan

Du bør bruge lidt tid på at lave en plan for turen. I planen skal du tage hensyn til, at ting tager længere tid, når du har familien med. I din plan bør der stå, hvornår I skal køre af sted, hvornår I skal holde pauser, hvornår der skal spises og så videre. Skriv ydermere på planen, hvis du skal booke en færge, et sted at bo m.m. Husk at booke i god tid.

Når du har planlagt alt ned til mindste detalje, skal du informere hele familien om planen, så alle ved, hvordan turen skal foregå. Gentag gerne denne seance med alle igen dagen før, at I skal af sted. 

Pak på bedste vis

Hvis turen byder på overnatninger, så husk at pakke på bedste vis. Slæb hverken for meget eller for lidt med. Lav en pakkeliste for alle, så alle får det med, som de har brug for. 

Sidst men ikke mindst bør du huske at tage snacks og drikkelse med i bilen, så ingen børn eller voksne er sultne og tørstige mellem de planlagte stop.